У Львові шукають генпідрядника для будівництва багатоповерхівки для айтішників

IT House – проект Львівського ІТ Кластеру, який має на меті створити унікальне в своєму роді житло лише для айтішників. Уже зовсім незабаром розпочнеться будівництво дому на вул. Студинського, тому тепер Кластер шукає генерального підрядника, який втілить цю ІТ-мрію в життя, повідомила Дивись Інфо прес-служба Львівської міської ради.

У конкурсі можуть брати участь будівельні компанії, які мають досвід реалізації аналогічних або схожих проектів та відповідну державну ліцензію. Участь у цьому конкурсі є безкоштовною. Сам же багатоквартирний житловий будинок із нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом буде розташований у затишному районі на вул. К. Студинського. Замовником та організатором проекту є житлово-будівельний кооператив «Кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг». Конкурс передбачає особисте подання пропозицій та документів, що їх супроводжують.

Більш детальну інформацію про технічні дані споруди, а також ознайомитись зі положенням можна за посиланням: http://itcluster.lviv.ua/wp-content/uploads/2015/06/TUT1.docx.

Для участі в конкурсі кандидат повинен подати пакет документів, який охоплює:

- заяву на участь у конкурсі (Додаток №1 до Положення);

- належним чином посвідчені копії Виписки або Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців і ліцензії на здійснення господарської діяльності зі створення об’єктів архітектури;

- довідку, складену в довільній формі, про наявність обладнання та матеріально-технічної бази;

- довідку в довільній формі, що містить інформацію про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід (штатний розпис);

- портфоліо-презентацію реалізованих проектів конкурсанта (у форматі .pdf) до 10 слайдів.

Конкурс відбуватиметься у три етапи:

  1. До 25 червня конкурсанти подають передбачений пакет документів. Опісля конкурсна комісія, на основі поданих матеріалів, перевіряє відповідність конкурсантів критеріям, та обирає тих, яких допустять до основного конкурсу та нададуть проектну документацію.
  2. До 6 липня конкурсант, на основі отриманої проектної документації, формує конкурсну пропозицію (детальніше – у Положенні про конкурс).л
  3.  До 1 серпня конкурсна комісія оголошує переможця конкурсу. Його визначить журі, до складу якого входять Голова Правління, члени Правління Кооперативу та Головний архітектор Проекту. Члени журі в конкурсі участі не беруть, не дають роз’яснень про умови конкурсу й не консультують авторів конкурсних проектів.

Усі матеріали можна подавати за адресою: вулиця Весняна, 4, м. Львів, бізнес-інкубатор Startup Depot або ж електронною поштою: [email protected]  (відскановані документи, у форматі pdf) із темою листа: «Конкурс на вибір генпідрядника». Файли повинні бути пронумеровані.

Більш детальну інформацію можна дізнатись на сайті: http://itcluster.lviv.ua/2015/06/it-house-shukaye-generalnogo-pidryadnika-konkurs-rozpochato/.

Контактний телефон: 067-340-41-66 (з 10:00 до 19:00), контактна особа – Мар’яна Мавдрик.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: