Добродомов став членом опікунської ради «ОХМАТДИТу» (фото)

Цієї середи, 24 червня, з нагоди відзначення 65-річчя медичного закладу «Охматдит» відбулося офіційне представлення опікунської ради закладу. До її складу увійшов народний депутат України, лідер «Громадського руху «Народний контроль» Дмитро Добродомов.

«Сьогодні медицині бракує грошей. У наших силах вносити правки у бюджет за просування медичної галузі загалом і ОХМАТДИТу зокрема. За допомогою опікунської ради ми зможемо покращувати умови роботи не лише лікарів, а й умови перебування маленьких пацієнтів. Будемо розвивати ОХМАТДИТ. Я прагну допомогти не лише, як депутат Верховної Ради України, а й як людина. Тому що немає нічого гіршого, ніж, хвороба дитини», – каже народний депутат України, лідер «Громадського руху «Народний контроль» Дмитро Добродомов.

Додамо, також до опікунської ради Львівської лікарні ОХМАТДИТ увійшли представники бізнесу, місцевої влади, громадськості, журналісти, а також народні депутати України. Опікунські заклади в Україні діють при закладах охорони здоров’я. Такі ради залучають нові інвестиції у лікарні.

Головою органу став генеральний директор компанії «Еталон-Ком» Роман Лобай.

DSC_0945 DSC_0978 DSC_1012

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: