Добродомов відзвітував перед громадою про діяльність у ВРУ (фото)

У вівторок, 23 червня, відбувся звіт народного депутата України Дмитра Добродомова. Під час зустрічі з виборцями Сихівського мажоритарного округу, який Добродомов представляє у парламенті, лідер «Громадського руху «Народний Контроль» відзвітував про свою піврічну працю у Верховній Раді. Зокрема, мова йшла про законодавчу роботу, діяльність в якості Секретаря парламентського комітету протидії корупції, внутрішньо-парламентські обов’язки та громадсько-політичні ініціативи.

Депутат повідомив своїх виборців, що він зупинив членство у фракції БПП, насамперед через те, що не задоволений пасивною позицією найбільшої парламентської партії у виконанні вимог суспільства. За його словами, у політику, зокрема на найближчих місцевих виборах, мають прийти журналісти, волонтери, постмайданівські громадські діячі, адже саме вони найкраще розуміють потреби людей.

Серед своїх головних досягнень політик вважає Закон «Про діяльність антикорупційного бюро», зокрема прозоре обрання директора бюро на конкурсних засадах, мораторій на вивіз українського лісу-кругляка, який може створити нові робочі місця, так званий, люстраційний закон та ін. Загалом Дмитро Добродомов є автором чи співавтором 31 законодавчої ініціативи.

Наприкінці зустрічі, у якій взяло участь кілька сотень львів’ян, Дмитро Добродомов повідомив про створення на базі громадського руху «Народний Контроль» політичної партії. Нова політична сила пропонує найактивнішим громадським організаціям: волонтерам, учасникам Майдану та громадським активістам об’єднатись на спільній платформі та разом взяти участь у найближчих місцевих виборах з метою запровадити в українську політику принципи Майдану: відкритість, самоврядність, справедливість.

Дмитро Добродомов звітує перед виборцями Люди дякують Дмитру Добродомову за роботу, задають запитання Присутні слухають звіт Дмитра Добродомова

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: