На кордоні вилучили п’ять іномарок, якими незаконно перевозили сигарети

П’ять легкових автомобілів – три «БМВ», «Мерседес» та «Пежо» вилучили учора співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці на Буковині, Львівщині та Закарпатті, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ДПСУ.

У пункті пропуску «Порубне» довелося залишити свій автомобіль «БМВ» 2004 року випуску громадянину Румунію. Адже чоловік намагався виїхати   з України, попередньо заховавши в задньому бампері, в крилах, під обшивкою автомобіля майже 2 тисячі пачок сигарет. Ще в одного його земляка вилучили «Мерседес» 2007 року випуску через приховані під обшивкою підлоги майже 500 пачок сигарет. Загальна сума двох вилучених іномарок та тютюнових виробів склала понад 535 тисяч гривень.

Два автомобілі «БМВ» працівники пункту пропуску «Краківець» вилучили у двох громадян Польщі. Вони приховали в панелях приладів та в салоні двох автомобілів понад 700 пачок сигарет.

А прикордонникам Чопського загону та працівникам митниці довелось вилучити авто у нашого співвітчизника. Чоловік збирався перевезти по той бік кордону близько п’яти сотень пачок сигарет в порогах автомобіля «Пежо».

Також в ході проведення заходів по протидії переміщенню сигарет через кордон поза пунктами пропуску прикордонний наряд відділу «Ділове» Мукачівського загону затримав біля кордону громадянина України. Чоловік намагався перемістити до Румунії близько 5 тисяч пачок сигарет. Його затримали за 50 метрів від кордону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: