Через крадіжку кабелю на Львівській залізниці затримали 9 поїздів

Перегін Підбірці-Борщовичі був закритий для руху 5 годин

Шістнадцятого червня при виїзді на станцію Борщовичі Львівської магістралі залізничники виявили розбиту азбестоцементну трубу та два викрадені багатожильні кабелі. Несправність після крадіжки усунули протягом п’яти годин, однак через це затримались 9 пар пасажирських поїздів, повідомила Дивись Інфо прес-служба Львівської залізниці.

На цьому перегоні можливий швидкісний рух – потяги можуть розганятись до 160 кілометрів на годину. Тому подібні випадки крадіжок, розукомплектування засобів зв’язку чи верхньої будови колії несуть особливу небезпеку як для пасажирів, так і для залізничних вантажів. Якщо вчасно не помітити крадіжку, наслідки можуть бути катастрофічними.

На дистанції сигналізації та зв’язку станції Львів протягом п’яти місяців поточного року зафіксували уже 10 випадків крадіжок, а це вдвічі більше, ніж торік. Відтак, Львівська залізниця вкотре закликає до усвідомлення можливої шкоди від таких злочинних дій, адже вони можуть спричинити не лише матеріальні, але і людські втрати.

Довідково. Протягом п’яти місяців 2015 року залізничники зафіксували 170 випадків крадіжок, пошкоджень та розукомплектування рухомого складу та інших технічних засобів Львівської магістралі. Матеріальні збитки складають 1 мільйон 289,6 тисяч гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: