Бійці 80-ї окремої аеромобільної десантної бригади вшанують завтра Блаженних новомучеників УГКЦ

У суботу, 27 червня, в день пам’яті новомучеників Української Греко-Католицької Церкви, Український католицький університет запрошує всіх прийти на храмове свято (вул. Стрийська, 29), долучитися до спільної Літургії за мир в Україні та молитовно згадати візит святого Івана Павла ІІ, який 14 років тому відвідав Львів, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Архиєрейська Літургія у храмі Блаженних новомучеників УГКЦ розпочнеться о 10.00 год. Очолить Богослужіння владика Богдан Манишин, єпископ-помічник Стрийської єпархії УГКЦ.

Участь у храмовому святі візьмуть також солдати та офіцери з 80-ї окремої аеромобільної десантної бригади, волонтери, поранені, які лікуються у військовому госпіталі, медики, представники добровольчих батальйонів, родичі військових, які загинули на війні, представники Першої медичної роти та Національної гвардії.

Спільною молитвою Український католицький університет солідаризується з тими хто воює, постраждав і страждає від війни: «Маємо приклад мучеників, які загинули в середині ХХ ст., але, на жаль, маємо також приклад наших співвітчизників, які також терплять страждання. У нас не буде великої гостини – ми запрошуємо до спільної молитви за мир та невеликого почастунку і розмови після Божественної Літургії».

Нагадаємо, що сьогодні, 26 червня, о 18.30 год. спільно з римо-католицькою парафією св. Івана Павла ІІ буде освячено відновлений хрест на іподромі – місці, де Іван Павло ІІ звершив Літургію та проголосив Блаженних новомучеників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: