Львівський комбінат хлібопродуктів необхідно модернізувати

У п’ятницю, 26 червня, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський ознайомився з роботою Філії ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Львівський комбінат хлібопродуктів".

Під час зустрічі директор філії Петро Волошин зазначив, що у період жнив з метою забезпечення контролю якості та швидкого розвантаження приймання зерна від поклажодавців відбуватиметься цілодобово у три зміни. Для цього підготовлені 2 пункти розвантаження на елеватор. Однак на сьогодні підприємство змушене приймати від товаровиробників зерно, попередньо очищене та висушене, оскільки відсутня зерносушарка.

За результатами робочої зустрічі Ростислав Замлинський наголосив, що для вирішення даного проблемного питання та збільшення завантаження виробничих потужностей необхідно опрацювати можливість встановлення обладнання для сушіння зерна і автоматизувати процес навантаження готової продукції на автотранспорт.

Довідка

Філія ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Львівський комбінат хлібопродуктів" спеціалізується на виробництві продуктів борошномельної промисловості – пшеничного борошна за ґатунками та висівок. Виробництво розміщене на території загальною площею 2,2 гектара. Основними об’єктами виробництва є борошномельна дільниця (млин) потужністю 216 тон на добу та елеватор робочою зерновою місткістю 18 600 тон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: