Руслана підтримала ЛКП "Лев"

Популярна українська співачка Руслана Лижичко та її міжнародний Благодійний Фонд «Український Світанок» підтримали діяльність львівського притулку для собак ЛКП «ЛЕВ», надавши платформу для збору коштів, котрі будуть використані на допомогу безпритульним тваринам.

Співачка, зовсім нещодавно прихистила в себе двох тваринок: цуцика, якого назвала Чудо та котика. Напевно, нові маленькі друзі співачки надихнули її зайнятись волонтерською діяльністю та допомагати безпритульнім тваринкам. Тому, Руслана закликає всіх проявити небайдужість, прихистивши безпритульну тваринку:

«Нещодавно, ми з чоловіком Сашком взяли додому маленького цуценя та котика, ви навіть не уявляєте, як вони змінились, проводячи час в нашому родинному колі. Ці маленькі грудочки роблять нас неймовірно щасливими. Тому, я закликаю всіх, не будьте байдужими, не давайте помирати безпритульним тваринкам на вулиці, забирайте їх додому, і побачите вони вам обов’язково віддячать», – поділилась Руслана.

Наразі, Руслана не може розлучитись зі своїми новими друзями не на мить, вона навіть бере свого цуцика Чудо на запис нових пісень в студію та почуває себе безмежно щасливою, проводячи з ними весь свій час.

Нагадаємо, що волонтери та працівники притулку для собак ЛКП «ЛЕВ» здійснюють контроль та зменшення чисельності безпритульних собак без використання евтаназії. Головна мета волонтерів – пошук для тварин господаря та домівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: