Більше 60 дітей з міста Львова вирушили на оздоровлення до Закарпаття

Група дітей з міста Львова вирушила відпочивати на Закарпаття. В рамках реалізації «Програми з оздоровлення та відпочинку дітей м. Львова» 61 дитину скеровано в позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Шаяни» (с.Ракош, Хустський район, Закарпатська область). Серед них – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Відпочиватимуть юні львів'яни на Закарпатті 21 день. Протягом цього часу в таборі на дітей очікує насичена й активна відпочинкова програма: цікаві заняття, спортивні ігри, мандрівки, свята, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

В рамках «Програми з оздоровлення та відпочинку дітей м. Львова» в серпні ще одна група дітей із соціально-незахищених сімей поїде на оздоровлення в Івано-Франківську область.

Як зазначають в управлінні сім'ї, молоді та спорту, серед опікунів було проведено опитування стосовно регіону оздоровлення дітей. 37% опікунів висловили побажання щодо Закарпатської області й 46% ̶ Івано-Франківської. В 2015 році 122 дитини буде скеровано в 2 табори: Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Шаяни» (Закарпатська область, Хустський район, с. Ракош), Дитячий лікувально-оздоровчий комплекс «Сокіл» (Івано-Франківська область, Галицький район, с. Сокіл).

Нагадуємо, «Програма з оздоровлення та відпочинку дітей м. Львова» прийнята ухвалою сесії Львівської міської ради №4629 від 21.05.2015 з метою надання можливостей оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. На реалізацію Програми в 2015 році виділено з міського бюджету 565 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: