Клуб ділових людей запрошує на заходи нових форматів

Прес-анонс

У ГО «Клуб Ділових Людей» анонсують нові формати заходів – такі як «Кава з експертом», «Європейський досвід» та масштабна бізнес-зустріч «Networking Event». «Все для того, аби нашим учасникам було комфортніше та цікавіше вести власний успішний бізнес», – пояснюють в адміністрації Клубу.

1 липня підприємців Львівщини запрошують на бізнес-зустріч «Європейський досвід». Такий формат передбачає розповіді про інструменти бізнесу, які використовують європейські компанії. Цього разу досвідом поділиться представниця «КредоБанку» Наталія Гаріна. Під час зустрічі вона розповідатиме про систему мотивації, власні «фішки» заохочення працівників та ще багато різних деталей, які формують імідж та успіх компанії.

Наступний захід – можливість, на яку підприємці чекали вже давно. Бізнес-зустріч формату «Кава з експертом» – захід, під час якого маєте можливість отримати консультацію від шанованих теоретиків та практиків бізнесу. 9 липня експертом, з яким питимете каву, буде фахівець з проектного та операційного менеджменту, експерт, з яким мають за честь працювати успішні компанії, – Сергій Гвоздьов. Для того, щоб зустріч пройшла якнайефективніше, учасникам радять підготувати запитання до спікера заздалегідь.

Ще один формат, ідея якого у Клубі з’явилася через численні заявки учасників – «Networking Event» – місце, де налагоджуються ділові контакти. Перша така бізнес-зустріч проходитиме 16 липня у готелі«Дністер». У плані заходу – швидкі бізнес-комунікації, презентації учасників, спеціально створена для такого формату networking game, а також приватні зустрічі з потенційними партнерами та клієнтами. «Це насправді унікальний захід, де підприємці зможуть налагодити ділові контакти з великою кількістю керівників та власників Львова та регіону», – відзначив Голова Клубу Микола Савуляк.

Деталі заходів за посиланнями:

«Європейський досвід»: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1242.html
«Кава з експертом»: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1246.html
«Networking Event»: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1245.html

Для акредитації журналістів та щодо коментарів про діяльність Клубу звертайтеся за телефоном: (097) 289-87-89 (Ірина Таран, менеджер зі зв’язків з громадськістю).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: