Молодь Львівщини позмагалась у квесті (фото)

28 червня 2015 року молодь з міст та районів Львівщини взяла участь у Молодіжному квесті, повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба.

Захід відбувся у парку імені Івана Франка у м. Львові. Організатором спортивно-інтелектуальної гри виступило управлянні молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

У святковий день з самого ранку учасники з’їжджалися до місця старту. Об 11.00 год. після відкриття заходу та роз’яснення правил гри 10 команд, які представляли Пустомитівський, Радехівський, Сколівський, Самбірський райони та місто Дрогобич, отримали карту з маршрутом та розпочали квест. А на понад 50 учасників вже очікували волонтери на контрольних точках із завданнями.

Несподіванкою для молоді стали питання, а саме їх різноманітність. Командам довелося міркувати над питаннями історичної тематики, розшифровувати ребуси, міркувати над логічними загадками та головоломкою, ввійти у роль детективів, повернутися у часи німого кіно. Дух змагань як ніколи стояв у повітрі – команди достойно представили себе у боротьбі за кращий результат.

У підсумку визначили найкращих – переможцем виявилася команда «Юніор» з м. Рудки Самбірського району; друге місце виборола команда «Лідер» з міста Пустомити, третє - команда "Зимна Вода" з с. Зимна Вода Пустомитівського району.

Переможці та учасники були відзначені дипломами за участь та отримали пам’ятні подарунки: художні та історичні книги, буклети, туристичні довідники, футболки, значки, горнята, які були надані департаментом міжнародного співробітництва та туризму, департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації. Активну волонтерську допомогу в організації заходу було надано молодіжними організаціями «Українська молодь – Христові», Львівської округи Пласту – НСОУ та студентською радою м. Львова.

В учасників залишилися лише позитивні емоції та найкращі враження. Після закінчення квесту молодь взяла участь в акції «Молодіжний День Конституції України» у м. Львові.

11667441_941052245938637_7931932466291969771_n 11692745_941052349271960_2885233386534470481_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: