Молодь Львівщини велопробігом вшанувала героїв

У вівторок, 30 червня, від пам'ятника Герою України В’ячеславу Чорноволу стартував велопробіг "Дорогою Героїв!", повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

"Це заключний захід в рамках святкування Дня молоді на Львівщині, –розповів начальник відділу молодіжної політики управління молоді і спорту Львівської облдержадміністрації Андрій Ковальський. – Сьогодні тут зібралася активна молодь, члени громадських організації. Молодіжний велопробіг "Дорогою Героїв!", управління молоді та спорту облдержадміністрації проводить спільно з ЛОМГО "Юнацтво", "Спілкою студентів та молодих науковців". Стартують учасники від пам’ятника В’ячеславу Чорноволу, тоді вони рухаються до пам'ятника Степанові Бандері та завершать маршрут у селі Білогорща, на місці останнього бою Романа Шухевича. Таким чином молодь вшанує генерал-хорунжого у день його народження".

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний зазначив, що такі заходи як велопробіг ще і до такої дати є надзвичайно важливими. Адже це водночас  і молодіжно-спортивна, і національно-патріотична подія.

"Мені надзвичайно приємно бути тут з вами, – звернувся до учасників велопробігу Юрій Підлісний. – Сьогодні, у день народження головнокомандуючого генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича та у річницю проголошення відновлення української державності 30 червня 1941 року, я вам бажаю здійснити цей велопробіг безпечно і пам'ятати завжди, що у здоровому тілі здоровий дух".

Крім того, Юрій Підлісний подарував учасникам прапор України. Його розгорнуть біля пам'ятника генерал-хорунжого у Білогорщі,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: