Ремонти на вул Хмельницького - Промисловій завершать у вересні (відео)

Сьогодні, 30 червня, на ремонт закрили останню частину вул. Гайдамацької на ділянці від вул. Лобачевського до вул. Замарстинівської та перехрестя вул. Гайдамацька - Замарстинівська, інформує прес-служба ЛМР.

«Фактично, ще декілька вулиць цього року будуть проїзними. Це та частина, яка є в роботі, - вул Гайдамацька, Промислова, Б. Хмельницького. Ми, фактично, основний об’єм робіт по 6-му маршруті маємо цього року закінчити. Наступного року ще частину робіт будемо робити по маршруту №2, що стосується вул Личаківської. Вже видно «квітку». Ми стоїмо сьогодні тут на частині основи, бетонне покриття, зверху будуть класти трамвайні колії, будуть брукувати, робити хідники. В принципі, на кінець вересня маємо вийти вже на фінал усіх робіт по цій частині. Роботи складні, бо по проекту, наприклад, колектор мав бути на глибині 3 м, а виявилось, що він на глибині 6 м. Дуже багато технічних складностей. Але завдяки тому, що працює команда фахівців, оперативно приймаються правильні технічні рішення, роботи не зупиняються, роботи тривають», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, на сьогодні, у зв’язку з ремонтом, для проїзду закриті вул. Промислова на ділянці від вул.Волинської до вул.Хмельницького та вул.Хмельницького на ділянці від пл.Криничної до вул.Гайдамацької, вул.Гайдамацька на ділянці від вул.Лобачевського до вул.Замарстинівської та перехрестя вул.Гайдамацька-Замарстинівська.

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Виконується весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на вул.Промисловій роботи завершили. На перехресті вул.Промислова-Хмельницького тривають роботи по колектору, завершують влаштування дорожнього одягу. На вул.Хмельницького закінчують роботи по колектору, влаштовують колодязі та будинкові випуски. На вул.Гайдамацькій ремонтні роботи тільки розпочинають.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Нагадаємо, у зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр.Чорновола та по вул.Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: