У Львові відбудеться літня Академія «НАТО в умовах новітніх ризиків»

Впродовж 1-3 липня 2015 року на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка у спільно із Центром міжнародної безпеки та партнерства й Центром інформації та документації НАТО в Україні відбуватиметься Літня Академія «НАТО в умовах новітніх ризиків» (NATO in a New Risky Environment: Current and Future Challenges), повідомили Дивись Інфо у прес-центрі ЛНУ ім Франка.

Урочисте відкриття Академії відбудеться 1 липня 2015 року о 10:00 у Дзеркальній залі Університету (вул. Університетська, 1), за участі представників Центру інформації та документації НАТО в Україні, Офісу зв’язку НАТО в Україні, Львівської обласної та міської адміністрації, керівництва Академії сухопутних військ України імені Петра Сагайдачного та Львівського національного університету імені Івана Франка.

В рамках Академії, 1 липня о 10.30, на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться урочисте відкриття Центру міжнародної безпеки та партнерства (вул. Січових Стрільців, 19, ауд. 207).

Робоча мова Академії – англійська.

Адреса проведення Академії: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 19.

Детальну інформацію щодо проведення Академії Ви можете отримати за телефонами:

+38(067) 670-40-92 – Олександр Кучик

+38(097) 235-57- 58 – Ігор Іжнін

або електронною поштою: E-mail: [email protected]

Веб-сайт Академії – http://academy.ispc.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: