З 1 липня у Львові відкривають нічні маршрути (подробиці)

17 червня виконавчий комітет Львівської міської погодив департаменту житлового господарства та інфраструктури організувати вивчення попиту населення на нічні автомобільні перевезення через обстеження пасажиропотоків мережі нічних міських автобусних маршрутів загального користування, інформує прес-служба ЛМР.

Термін обстеження – з 1 липня по 1 листопада. Автобуси курсуватимуть за 7 маршрутами. На час обстеження на кожному нічному маршруті працюватиме 1 транспортна одиниця. Вартість проїзду складатиме 8 грн на одну поїздку. Посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діють. Інтервал руху становитиме 1 год. – 1год. 20хв. Обстеження проводитиме ЛК АТП-1.

«Прийнято рішення про проведення обстеження нічних маршрутів у нашому місті на 3 місяці. Тариф на ці три місяці буде складати 8 грн, тому що ми не знаємо реального пасажиропотоку на всіх нічних маршрутах. Три місяці нам дається, щоб провести реальне обстеження пасажиропотоку, тоді будемо знати, яка реальна потреба в цьому проекті. Може бути і більше маршрутів, якщо буде потреба. Може бути і більша кількість автобусів на кожному маршруті, може і тариф бути інший. Все залежить від пасажиропотоку», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Нічні маршрути з’єднуватимуть спальні райони з центром міста та з залізничним вокзалом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: