Міська влада Львова повинна подбати про безпеку електротранспорту

1 липня у Львові на перехресті вулиць Кульпарківської та Антоновича трапилась пожежа тролейбуса. На жаль, це вже не перший випадок цього року, коли на львівських вулицях трапляється загоряння електричного транспорту. 9 квітня на проспекті Чорновола так само згорів тролейбус.

На щастя, в обидвох випадках обійшлося без жертв та травм – пасажири змогли вчасно покинути салон, однак ми не можемо бути впевнені, що так само щасливо подібна пригода завершиться наступного разу. Звертає на себе увагу той факт, що в обидвох випадках загорілися старі тролейбуси 1990 року випуску. Це свідчить про те, що міський електричний транспорт не можна назвати безпечним.

Хоча міська влада проголосила курс на оновлення парку електротранспорту, однак поки що на вулицях маємо лише кілька нових тролейбусів. Решта – машини, які були придбані або в радянські часи, або на початку 1990-х років. Говорити про безпеку громадського транспорту у такій ситуації не доводиться, тож членів Львівської міської організації Української Галицької Партії, як і всіх львів’ян, тривожить ситуація, коли не можна бути впененим у безпеці поїздок у міському транспорті.

Замість того, аби відремонтувати наявні тролейбуси або ж придбати кілька нових, міська влада витратила 9 млн. грн. на придбання одного електробусу, який не вирішує проблему електротранспорту у Львові, але дає можливість міській владі на цьому піаритись.

Вимагаємо від міської влади подбати про безпеку експлуатації наявного парку електротранспорту. Вулицями Львова не повинні їздити несправні тролейбуси та трамваї. Безпека львів’ян – понад усе!, - йдеться у повідомленні УГП

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: