На нічному транспорті працюватиме «Муніципальна дружина»

Від сьогодні у Львові курсуватимуть нічні автобуси. Безпеку у транспорті забезпечуватиме «Муніципальна дружина», повідомила прес-служба ЛМР.

«Працівники «Муніципальної дружини» супроводжуватимуть нічні маршрути, адже, зважаючи на пізній час, у який працюватимуть водії та їздитимуть пасажири, необхідно подбати про їхню безпеку», - зазначив Андрій Струк, директор ЛКП «Муніципальна дружина».

Із проханням забезпечити патрулювання працівниками ЛКП «Муніципальна дружина» усіх нічних маршрутів до підприємства звернувся колектив «Об’єднання «Самопоміч».

«Першим нашим кроком було здійснення опитування львів’ян, чи є потреба міста у нічному транспорті. Наступний крок – обговорення та робота над впровадженням ініціативи. Сьогодні розпочинається цей проект, тому важливо врахувати усі чинники, які можуть завадити його реалізації. Найактуальніше питання – це громадська безпека. На базі «Об’єднання «Самопоміч» функціонує Центр безпеки міста. Відтак, наш колектив прийняв рішення звернутися до «Муніципальної дружини» та у співпраці з ними працювати для безпеки містян», - розповів Андрій Шевців, керівник Львівського міського осередку «Об’єднання «Самопоміч».

Нагадаємо, з 1 липня у Львові курсуватимуть нічні автобуси за 7 маршрутами. Відтак, з 23:00 до 06:00 Ви можете їздити містом потрібним Вам автобусом (із переліку наявних) за 8 гривень. Маршрути та графік руху розміщені на сайті Центр міського сервісу (http://city-service.lviv.ua/). Усі пропозиції стосовно нічних автобусів можна залишати за вказаними на ньому контактними номерами. Окрім того, в подальшому на сайті буде розміщено інформацію про сервіси та послуги, які можна отримати у місті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: