На ТРК «Львів» розкажуть про військові навчання на Яворівському полігоні

Сьогодні о 19:15 год. у прямому ефірі програми «Вечір у Львові» ведучі та гості студії обговорять тему навчання, яке покращує фаховість українських військовослужбовців. Андрій Корнат – заступник голови Львівської  Обласної державної адміністрації, Володимир Скоростецький - офіцер Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України, Майкл Клоппер – підполковник, Кетрін Капіскі – капітан, докладніше розкажуть про вишкіл, надання медичної допомоги, евакуацію потерпілих, що проходитиме на Яворівському полігоні.

Також у програмі ви дізнаєтеся про Службу зайнятості. Василь Барилюк – директор Львівського регіонального центру зайнятості, розкаже про нові форми роботи у центрі зайнятості.

Крім того, буде висвітлено проблему репродуктивного здоров’я жінок України. Наталя Курилко – керівник проекту «Репрудуктивне здоров’я  жінок України», Ярослав Грибальський, Богдан Остальський – головний педіатр Львова, детальніше розкажуть про соціальне захворювання та порадять лікування функцій і процесів жіночої неплідності.

Дивіться програму «Вечір у Львові» щобудня о 19:15 год.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: