Аграрії обговорили регуляторні акти у сільському господарстві

На регіональному рівні продовжують обговорювати розроблену у Міністерстві аграрної політики і продовольства України Єдиної комплексної стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій на 2015-2020 роки. У Львівській області в рамках обговорення однієї з головних цілей стратегії – дерегуляції в агропромисловому комплексі, відбулося засідання "круглого столу" на тему: "Регуляторна політика в агропромисловому комплексі України", повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОДА.

Мета заходу – напрацювати пропозиції до розроблених проектів Законів України, зокрема "Про внесення змін до законів України щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств", "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств)" та "Про локальні агропродовольчі ринки".

Проекти законів представив керівник напрямку "Розвиток ринкової інфраструктури" проекту USAID "Агроінвест в Україні" Микола Гриценко. Відмічено, що прийняття цих законів забезпечить умови для розвитку сімейного фермерства, інфраструктури аграрного ринку, створення належних умов для розвитку агропродовольчих ринків.

У роботі круглого столу взяли участь лідери фермерських господарств та їх об’єднання, керівники сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, представники об’єднань підприємців, ринків, органів державної влади, які висловили своє бачення шляхів вирішення існуючих проблем на законодавчому рівні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: