Порошенко у Львові привітав Президента Польщі з присвоєнням звання почесного доктора Львівського університету (фото)

Президент Петро Порошенко перебуває з робочою поїздкою у Львівській області. На початку поїздки Глава держави взяв участь у церемонії вручення звання почесного доктора Honoris causa Львівського національного університету імені Івана Франка Президенту Республіки Польща Броніславу Коморовському, який також цього дня відвідує Львів.

c8820d94c5ad308f69d9119d29d795cd_1435833697_wysiwygПро це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Глава держави привітав Президента Польщі з відзнакою. «Хотів би першим привітати великого друга України і мого особистого друга, людину, яка зробила величезний внесок у розвиток українсько-польських відносин, яка була і залишається потужним адвокатом українських інтересів в Європейському Союзі», – зазначив Петро Порошенко. За словами Президента, українсько-польські відносини перебувають на дуже високому рівні.

Президент Польщі подякував за відзнаку і зазначив, що отримання польським Президентом звання почесного доктора в українському університеті є ознакою добрих українсько-польських відносин.

Почесне звання Броніславу Коморовському присвоєно «за особистий внесок в розвиток українсько-польських відносин, організацію міжнародної підтримки інтеграції України до Європи, за сприяння польсько-українській співпраці у галузях науки, освіти і культури».

Нагороду вручив ректор ЛНУ імені Івана Франка Володимир Мельник.

Пізніше Президент також проведе зустріч з Президентом Польщі у форматі «віч-на-віч».

Крім цього, планується регіональна нарада з керівниками силових структур та правоохоронних органів прикордонних областей західної України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: