Рейтинги кандидатів на посаду мера Львова

Якби вибори міського голови Львова відбувалися наступної неділі, перемогу б здобув Андрій Садовий, якого підтримують 47%(47.3) мешканців Львова, які мають намір голосувати. На другому місці опинився би Володимир Гірняк, за якого готові віддати голос близько 10% (9,7) виборців. Третє місце посів Дмитро Добродомов з рейтингом в 6,5%. Далі йдуть Руслан Кошулинський – 3,2%, у депутатів Ігора Васюника та Оксани Юринець - приблизно по 1%. Іншого кандидата обрали б майже 9%, ще 18% – не визначилися, повідомила Дивись Інфо прес-служба Громадянської позиції.

Роботою міської ради задоволені майже 25% львів’ян, не задоволені – 62%. Діяльністю ЖЕКів задоволені 23% мешканців, а 70% – не задоволені.

Найбільшими проблемами у Львові вважають вартість комунальних послуг - це 69% опитаних, якість послуг громадського транспорту - 47%, незадовільний стан доріг - 35%. Додатково респонденти вказували на вартість проїзду у транспорті, сморід у місті, каналізацію.

Лише 18% мешканців хотіли б взяти участь в обговорюванні передвиборчої програми кандидатів на посаду міського голови Львова. Більшість - це 67%, не виявили такого бажання.

79% не хотіли б стати членами політичних партій, для того щоб активніше впливати на місцеву владу. Лише 10% могли б проявити таку ініціативу, а 2% вже є членами партії.

Дослідження також показало, що 84% опитаних жителів області мають власне житло, близько третини опитаних - це 31% мають потребу в новому житлі, і тільки 5% планують придбати нове у найближчі 5 років. Чверть опитаних мають власний автомобіль.

Кожного дня користуються Інтернетом 33% опитаних, 43% - не користуються інтернетом взагалі. При цьому якщо у Львові не користуються інтернетом лише близько третини, в інших містах області – 37%, то в селах таких майже 55%.

Що стосується виборів Президента, то майже 24% опитаних жителів області, серед тих, хто має намір голосувати, віддали б свій голос за Петра Порошенка. На другому місці – Анатолій Гриценко з результатом 13,5%. 11% готові віддати свій голос за Андрія Садового. Майже чверть респондентів не визначились.

Дослідження проводив Український фонд Громадська думка. Опитано 600 респондентів Метод дослідження: face to face Похибка – не більше 3,4% Терміни проведення дослідження: 22-28 червня 2015 року. Місце проведення Львів.

Гал – інфо

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: