Веремчук ініціює термінове скликання транспортної комісії

Член постійної комісії інженерного господарства транспорту та зв’язку ЛМР Валерій Веремчук ініціює скликання позачергового, виїзного засідання комісії на якому обговорять стан транспортної господарки у Львові. Позаяк, вже неодноразово під час руху загоряється міський транспорт. На засідання запрошуються журналісти та спеціалісти.

Зокрема, вчора, 1 липня, у Львові знову, цього разу на вулиці Кульпарківській, спалахнув тролейбус.

Прикметно, що цьогоріч з бюджету міста виділено більше 40 млн. гривень у статутний фонд комунального підприємства «Львівелектротранс». Голова депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Валерій Веремчук наголошує: «Таких грошей комунальне підприємство немало ніколи».

Втім, незважаючи на те, що уже понад пів року є виділені кошти на капітальний ремонт тролейбусів у Львові лише за останні два місяці уже тричі загорявся електротранспорт.

«Я буду вимагати звіту, що зробили за ці кошти, за кошти наших з вами податків. Що зробили чиновники Садового?», – наголосив Валерій Веремчук.

Тим часом, члени депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР висловлюють обурення станом міської господарки у Львові, зокрема, станом тролейбусного парку. Відтак, добиватимуться ретельної перевірки спеціалістами підприємства «Львівелектротранс», позаяк, це стає загрозою як для пасажирів, водіїв так і для пішоходів.

Виїзне засідання відбудеться у тролейбусному парку. Детальнішу інформацію про час проведення дізнавайтесь за телефоном: 098-64-49-964

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: