На автомобільній дорозі Мукачеве – Львів ведуться ремонтні роботи

На автомобільній дорозі Мукачеве – Львів активно ведуться ремонтні роботи на декількох ділянках одночасно, повідомила Дивись Інфо прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Так, на ділянках км 436 + 400 - км 435 + 030 та 432+600 – 431+400 від с. Давидів до с. Шоломинь проведено укріплення основи дороги методом холодного ресайклінгу протяжністю 4,9 км та влаштовано 2,5 км вирівнюючого шару асфальтобетону.

Підготовчі роботи для регенерації існуючих шарів дорожнього покриття ведуться на ділянці км 427 - км 429.

На ділянці з км 395+660 - проведено укріплення основи дороги методом холодного ресайклінгу протяжністю 2 км, розпочато роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону. Ще на двох кілометрах автодороги ведуться підготовчі роботи.

Нагадаємо, 17 червня дорожники розпочали ремонт автомобільної дороги загального значення Н-09 Мукачеве-Рахів- Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів км 395+660 - км 436+433 (від межі Івано-Франківської області до с. Давидів ), протяжністю близько 35,7 км.

Дорога проходить через наступні населені пункти: Нові Стрілища, Репехів, Пятничани, Ходорківці, Соколівка, Лани, Бібрка, Шпильчино, Залісся, Давидів.

Роботи ведуться синхронно – на підході до с. Давидів в напрямку Бібрки і далі, а також від межі Львівської області в напрямку до Львова.

На ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні виділив 200 млн. грн.

Довідка: на даній ділянці дороги передбачено відновлення та зміцнення дорожньої основи методом холодного ресайклінгу  з подальшим влаштуванням дорожнього покриття ЩМА. Виконання ремонту доріг таким методом надає 10 років гарантії на дорожню основу та 3 роки на верхній дорожнього покриття.

Дана технологія в ремонті та реконструкції існуючих доріг широко застосовується в більшості європейських країн.

Свого часу таким методом приводили до відповідного європейського рівня дорожню мережу в таких країнах як Німеччина, Польща, Болгарія, Чехія і т.д.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: