На Львівщині викриватимуть ділків, які "кришують" наркобізнес

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка у п’ятницю, 3 липня, зустрівся із новопризначеним начальником Львівського міжрегіонального відділу Державної служби України з контролю за наркотиками Ігорем Чазовим. Основним питанням зустрічі стало викриття працівників правоохоронних органів, які покривають наркобізнес, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОДА.

За словами очільника Львівщини, боротьба із "кришуванням" злочинних елементів є одним із найсуттєвіших завдань правоохоронних структур, а особливо, коли це питання стосується напрямку боротьби із незаконним обігом наркотиків. "Цей брудний бізнес не зміг би існувати без "кришування" осіб, які прикриваються погонами", - наголосив у розмові Олег Синютка.

Як зазначив голова ОДА, обласному відділенню з контролю за наркотиками слід зосередитися на викоріненні злочинних схем, за якими працюють наркоділки. Керівник області також дав завдання активізувати роботу із викриття корумпованих правоохоронців, причетних до незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, аби ефективно протидіяти цьому соціальному злу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: