Східні та західні області розвиватимуть спортивну співпрацю

У четвер, 2 липня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся з міністром молоді та спорту України Ігорем Ждановим, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Під час зустрічі сторони обговорили проведення на Львівщині виїзного семінару-наради з керівниками структурних підрозділів молоді та спорту Донецької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської обласних та відповідних районних державних адміністрацій з метою поглиблення зв’язків у реалізації державної молодіжної політики та розвитку фізичної культури і спорту.

Такий захід планують провести 23-25 липня за участі міністра молоді та спорту України. Під час наради обговорять актуальні питання реалізації територіальної реформи в Україні й діяльность при цьому закладів фізичної культури та молодіжних центрів, проблематику розвитку масового спорту та спорту вищих досягнень, національно-патріотичного виховання молоді тощо.

Для гостей з інших областей заплановано екскурсію Львовом, старовинним містечком Жовквою, відвідають Крехівський монастир, Сколівщину, побувають на базі навчально-тренувального центру "Верещиця" Львівського державного університету внутрішніх справ у с. Верещиця Яворівського району тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: