Тріо священиків УГКЦ «Новий час» запрошує у неділю на благодійний концерт

У неділю, 5 липня, о 16.00 год. у храмі Собору св. Івана Хрестителя (вул. Зубрівська, 1а) відбудеться урочиста відпустова Літургія, з нагоди пошанування копії чудотворної ікони «Богородиці, що розв’язує вузли». Духовенство та миряни молитимуться до Божої Матері за звільнення від всіх клопотів, проблем і розв’язання всіх вузлів, якими є наші життєві труднощі, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

Після молитви, о 18.00 год., у Кінотеатрі ім. Довженка (пр. Червоної Калини, 81) відбудеться благодійний концерт під назвою «Разом з Вами і для Вас», повідомляє Духовна велич Львова.

Для гостей заходу співатиме тріо священиків Української Греко-Католицької Церкви «Новий час»: о. Роман Назаркевич, о. Андрій Щепан та о. Мирослав Ковальчук. Отці виконуватимуть авторські духовні пісні, поезії та роздуми.

Всі зібрані кошти з концерту підуть на добудову храму Собору св. Івана Хрестителя, де буде зберігатися копія чудотворної ікони «Богородиці, що розв’язує вузли». За усіх жертводавців впродовж місяця служитимуть Божественну Літургію.

«Багато людей розчаровані і мають брак радості в серці, а Мати Божа є джерелом радості і показує, що ця радість є в Ісусі Христі. Адже перші слова, сказані Архангелом Гавриїлом Діві Марії, були: «Радуйся, Благодатна!…». Тому той, хто хоче отримати джерело радості, потребує Пресвятої Євхаристії, молитви до Богородиці та духовного відпочинку. Саме тому ми організовуємо урочисту Літургію та благодійний концерт, щоб подарувати цим людям мир, радість і впевненість у сьогоднішньому дні», - розповідає о. Іван Колодій, адміністратор храму.

Для отримання квитків-запрошень потрібно зателефонувати за номером: 067 314 22 09, або звернутися до захристії храму.

Джерело: velychlviv.com.

Довідка

Гурт священиків «Новий час» – це творчий колектив священиків Сокальсько-Жовківської єпархії (о. Роман Назаркевич, керівник, о.Мирослав Ковальчук, о.Тарас Когут). Учасники колективу, виконуючи священичий обов’язок на своїх парафіях, водночас доносять до людей світло Євангелія також і за допомогою духовної пісні та поезії. У жанрі сучасної духовно-патріотичної пісні тріо «Новий час» працює з 2004 року. У творчому доробку священиків три музичні альбоми – «Подай мені руку», «Щастя бажаємо вашому дому» та «Запали свічу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: