Ветерани настільного тенісу змагалися в фіналі VI Всеукраїнських ігор ветеранів спорту

З метою розвиту і популяризації настільного тенісу в Україні, підвищення майстерності спортсменів, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності серед ветеранів фізичної культури і спорту України в період з 26 до 28 чернвя 2015 року у м. Ковель (Волинська область) відбулися фінальні змагання VI Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки з настільного тенісу.

Змагання організовано Міністерством молоді та спорту України, Федерацією настільного тенісу України за активної підтримки управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

У змаганнях взяли участь збірні команди 15 областей України, в т.ч. команда Львівської області Спортсмени змагалися у різних вікових категоріях віком від 30 років та старші.

Львівщину на цих фінальних змаганнях представляли 5 ветеранів настільного тенісу: Сидорко Анжела, Фрей Степан, Чуланов Володимир, Лящук Ростислав, Чижман Богдан.

Результати особистих виступів:

5 місце – Сидорко Анжела (вікова категорія 35-40 років)

6 місце – Чуланов Володимир (вікова категорія 65-59 років)

8 місце - Чижман Богдан (вікова категорія 50-59 років)

11 місце - Лящук Ростислав (вікова категорія 40-49 років)

12 місце – Фрей Степан (вікова категорія 60-64 роки)

Відтак, збірній Львівської області вдалося вибороти 9-те загальнокомандне місце (59 очок). Перше місце посіла команда Івано-Франківської області (25 очок), друге – команда Дніпропетровської області (34 очки), третє місце – Запорізька область (34 очки).

Ольга Козій, обласний центр Спорт для всіх

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: