Львів’яни й надалі залишаються в авангарді боротьби за нову Україну

У суботу, 4 липня, у Києві відбувся перший партійний зʼїзд нової політичної сили «Громадський рух «Народний контроль», яка стає потужною і відкритою платформою для обʼєднання активних громадських організацій, діячів. Першочергове завдання партії на сьогодні - участь у найближчих місцевих виборах та впровадження в українську політику принципів Майдану: відкритість, самоврядність, справедливість, повідомила Дивись Інфо прес-служба "Народного контролю".

«Прикметно, що з’їзд політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» проходить в «КиївЕкспоПлазі». Під час Майдану саме тут був Центр прийому львів’ян. Тут я був комендантом, тут народжувалися «Народна Самооборона» та «Народний контроль», – на це звернув увагу голова Львівської обласної організації Валерій Веремчук коментуючи підсумки з’їзду політичної партії «Громадський рух «Народний контроль», який відбувся цими вихідними у Києві.

Також Валерій Веремчук зазначив, що: «Як і під час Революційних подій, так і сьогодні у «ЕкспоПлазі» присутні люди, яким довіряють. Адже вони довели свою жертовність та вміння служити державі і громаді. Приємно бути частиною такої команди. Бо усі перевірені часом і робою. Зокрема, Дмитро Добродомов та Андрій Мисик на власному прикладі показали відданість та готовність працювати заради спільної перемоги. Закликаю долучатися до нас. Разом зробимо більше».

Десятки львівських активістами, делегатів з’їзду, взяли активну участь у його роботі. Зокрема, саме львівські активісти були активними співавторами Декларації цінностей нової політичної сили.

Головною рушійною силою партії «Громадський рух «Народний контроль» є громадські діячі, волонтери, «майданівці», журналісти, учасники АТО, успішні підприємці. Саме ці люди, які вже довели свою ефективність, готовність працювати в інтересах країни –   переконані у «Народному контролю» – повинні бути максимально представлені у владі, мають отримати змогу взяти участь у майбутніх місцевих виборах.

Наступним кроком у розвитку партії «Народний контроль» буде розширення мережі районних організації. Станом на сьогодні, у більшості районів Львівщини осередки «Народного контролю» вже є створені. Щодня до роботи «Народного контролю» долучаються десятки активних людей, представники громадських організацій.

«Партія «Громадський рух «Народний контроль» відрізняється від інших свою дієвістю. Ми не використовуємо популістські гасла чи пусті обіцянки. Ми працюємо на результат. Принципи Майдану, які ми сповідуємо, близькі кожному. Відтак, до нас активно долучаються люди по всій Україні», – розповів заступник голови Львівської обласної організації «Народного контролю» Володимир Саврук, що відповідає за розвиток районних структур.

Нагадаємо, політична партія «Громадський рух «Народний контроль» оголосила про намір взяти участь у виборах до місцевих рад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: