На перехресті вулиць Стрийська - Наукова відновлять роботи з будівництва з’їздів

Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, цього тижня будуть відновлені роботи з будівництва з’їздів на перехресті вул. Стрийська – Наукова – Хуторівка.

Цього тижня відновлюють роботи з будівництва з’їздів на перехресті вул. Стрийська – Наукова - Хуторівка. Замовник робіт – управління капітального будівництва, виконавець - ШРБУ-65. Завершити роботи планують у вересні цього року.

Так, ремонтники завершуватимуть будівництво з’їзду з вул. Стрийської на вул. Наукову. І буде збудовано з’їзд з вул. Наукової на Хуторівку. Також там мінятимуть водопроводи.

«Великий об’єм роботи треба зробити по Сихівському району – вул Сихівська, пр Червоної Калини, а також трамвай, який ми робимо, там мають також бути облаштовані хідники. Ми також розпочинаємо на цьому тижні з’їзди з вул Наукової, Стрийської та Хуторівки, щоб розв’язати ці транспортні проблеми, які там можуть виникати. Бо будувати два рівні ми там не можемо, а з’їзди зробити можна. Наприклад, щоб був з’їзд на Хуторівку чи на вул Наукову», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, роботи були розпочаті у 2013 році. Цього року весь проект буде зреалізовано. Вартість всього проекту – 7,9 млн грн. Було виконано робіт на 2,9 млн грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: