Не сядуть вони – сядете ви, - Синютка відповідальним за боротьбу з контрабандою та корупцією

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка розкритикував роботу керівників силових структур та правоохоронних органів Львівщини під час наради, що відбулася у понеділок, 6 липня, в обласній прокуратурі, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОДА.

Керманич області заслухав здебільшого статистичні звіти очільників відомств, відповідальних за боротьбу із контрабандою та корупцією. Зокрема, він звернув увагу доповідачів на відсутність інформації про факти розкриття реальних кримінальних справ і покарання винуватих.

"Ви цю статистику про порушення кримінальних справ тримайте для себе. Основним показником для людей має бути кількість злочинців, корупціонерів, хабарників, покараних за незаконні дії, - зазначив Олег Синютка. - Мені від вас, окрім роботи, нічого не потрібно. Важливо, щоб ви постійно пам'ятали про тих 170 українських героїв, які загинули від рук терористів, захищаючи нас із вами. А також про наповнення бюджету, з якого ми для людей повинні щось зробити. Не сядуть вони – сядете ви".

Голова Львівської ОДА також наголосив, що ті керівники, які не здатні навести лад у своїх структурах, повинні змінити місце праці.

"У мене таке враження, що ви живете у другому світі і багато з вас, вочевидь, не на своєму місці. Ніхто серйозно не займається тими справами, які повинні робити працівники прокуратури, митниці, прикордонної служби. Тому прошу займатись проблемами Львівщини. Поки ви не посадите за грати кілька реальних злочинців – ніхто не повірить, що ви насправді працюєте", - звернувся до присутніх Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: