Де виділені на електротранспорт Львова 42 млн грн?, – Веремчук (фото, відео)

Вчора, 8 липня, у тролейбусному парку пройшло відкрите, виїзне засідання делегатів транспортної комісії та громадських активістів. Його скликав член постійної комісії інженерного господарства транспорту та зв’язку ЛМР Валерій Веремчук. Під час зібрання обстежили стан тролейбусної господарки у Львові. Позаяк, вже неодноразово під час руху загоряється міський транспорт.

Про це повідомила прес-служба «Народного контролю»

«У тролейбусному депо ми побачили дуже багато проблем. По-перше, насправді, стан майстерень, стан приміщень є жалюгідний. Майстри – фахівці, однак вони працюють не маючи елементарних запчастин, щоби відремонтувати техніку. Відтак, маємо ряд питань до керівника «Львівелектротрансу», - розповів Валерій Веремчук.

Показово, що цьогоріч з бюджету м. Львова виділено близько 42 млн грн. у статутний фонд комунального підприємства «Львівелектротранс». Валерій Веремчук наголошує: «Таких грошей комунальне підприємство немало ніколи». Що цікаво, каже депутат: «Кошти виділено вже понад пів року, втім, досі у депо, як ми побачили, нічого не зроблено. Виникає питання: Куди витрачають гроші? Тому ми пильно слідкуватимемо аби фінанси були використані за призначенням».

Зазначимо, на виїзне засідання транспортної комісії були запрошені також журналісти та громадські активісти.

«Ініціатива Веремчука провести відкрите виїзне засідання у тролейбусному парку – хороша. Адже, ми можемо на власні очі побачити безгосподарність керівництва «Львівелектротрансу». Бачимо також ряд організаційних питань згори до низу. Впевнений, якщо така ситуація буде і надалі продовжуватися, тролейбуси просто не курсуватимуть», – наголосив активіст Олег Довганик.

Підсумовуючи виїзне засідання транспортної комісії В.Веремчук за акцентував: «Нам потрібно було побачити тролейбусну господарку Львова з середини. Ми власноруч обстежили частину тролейбусів. Відтак зараз наша комісія вимагатиме від керівника «Львіелектротранс» алгоритму ефективного оновлення тролейбусного парку».

Додамо, за дії керівництва ЛКП “Львівелектротранс” відповідальність несе міський голова Львова Андрій Садовий. Відтак, те, що у Львові лише за останні три місяці загорілося під час руху два тролейбуси явно свідчить про неефективність управління очільника міста Лева.

DSC_0136 DSC_0146 DSC_0165 DSC_0259 DSC_0425

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: