На Львівщині при виконанні службових обов’язків загинули два службовці Держекоінспекції

Інспектори Держекоінспекції Львівщини, які потрапили в аварію на залізничному переїзді поблизу у села Гірне Стрийського району, перебували при виконанні службових обов’язків. Це у розмові з кореспондентом Гал-інфо підтвердив начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Роман Дасюк.

За словам Романа Дасюка, інспектори перебували при виконанні, у них був відповідний наказ і скерування. Вони діють оперативно, отримавши інформацію про порушення, приміром, браконьєрство, незаконний вилов риби, вирубку лісу, забір гравію тощо.

«Яку саме інформацію вони перевіряли, я не знаю. Третій потерпілий перебуває в реанімації і я ще не мав змоги з ним поговорити. Попередньо відомо, що йшлося про незаконний забір піщано-гравійної суміші у Дрогобицькому районі. Також відомо, нібито по дорозі туди вони отримали інформацію про постріли у лісі в Стрийському районі і вирішили перевірити можливий факт браконьєрства», - зазначив він.

Нагадаємо, учора 8 липня, близько 22:30 на залізничному переїзді  регульованому залізничному переїзді поблизу села Гірне Стрийського району на службовому автомобілі потрапили в аварію державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища в Львівській області. На місці дорожньо-транспортної пригоди загинули начальник відділу оперативного контролю Олег Кісілевич та головний спеціаліст відділу оперативного контролю Михайло Яремишин. Третій учасник рейду, державний інспектор Ігор Вороновський, перебуває в реанімаційному відділені Стрийської районної лікарні.

Також повідомимо, що голова Держекоінспекції України Андрій Заїка терміново відбуває до Львова для організації службового розслідування надзвичайної події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: