Велійка пропонує, щоб маршрутки із курортів їздили на залізничний вокзал об’їзною дорогою

Львівська ОДА вкотре обіцяє переглянути чинні договори й навести порядок із курсуванням приміських та міжміських маршрутів до головного залізничного вокзалу.

Про це сьогодні, 9 липня, йшлось на нараді із перевізниками за участю голови Львівської ОДА Олега Синютки та його заступника Ірини Гримак, повідомляє кореспондент Дивись Інфо.

Заступник голови ЛОДА Ірина Гримак доручила директору департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно- енергетичного комплексу облдержадміністрації Андрію Щеп’яку до наступного засідання конкурсного комітету переглянути усі маршрути, які їдуть на головний залізничний вокзал на предмет їх доцільності доїзду.

Водночас окремі перевізники звинуватили директора департаменту у тенденційності та лобіюванні окремих перевізників.

«Ми визначимось із цього питання, можливо, методом голосування визначимо, які маршрути будуть їздити тільки до автовокзалу, а які – до головного залізничного вокзалу», - зазначила Ірина Гримак.

Водночас вона додала, що маршрути у курортні міста Львівщини прив’язані до залізної дороги.

«Але якщо усі, то усі: або до автовокзалу, або до залізничного. Вибірковості не повинно бути. Якщо виявляться такі факти, то може бути прийняти кадрове рішення щодо директора департаменту», - додала Ірина Гримак.

Водночас голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка запропонував, щоб маршрути із Стрийського напрямку їздили на головний залізничний вокзал міста Львова об’їзною дорогою. На думку Велійки, таким чином вони не будуть конкурувати із міськими маршрутами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: