На ТРК «Львів» говоритимуть про дипломатичну підтримку України

Сьогодні о 19:15 год. у прямому ефірі програми «Вечір у Львові» ведучі та гості студії обговорюватимуть важливу тему – дипломатичну підтримку України зі сторонни Литовської республіки.

Андрюс Кубілюс - лідер опозиції Сейму Литовської Республіки, Голова партії Консерваторів Литви та Марюс Януконіс - надзвичайний та повноважний посол Литовської Республіки в Україні, детальніше розкажуть про стратегічне партнерство Литовської республіки з Україною.

Також у передачі мова йтиме про реформу адміністративного устрою Бродівського району. Гості Руслан Шишка – голова Бродівської РДА, Марія Дискант – голова Асоціації сільських та селищних рад Бродівського району, Ірина Сторонінська – заступник директора з наукової роботи Інституту регіональних досліджень ім. Долішнього НАНУ, докладніше розкажуть про економічні, культурні, мовні чинники Бродівщини.

Крім того, програма зацікавить неординарною темою міжнародного злету велотуристів у Жовкві. Лев Захарчишин –в. о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА, Тарас Пахолюк – голова оргкомітету, детальніше розкажуть про умови участі міжнародного злету.

Дивіться програму «Вечір у Львові» щобудня о 19:15 год.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: