УКУ долучиться до створення міжнародної канадсько-української школи у Львові

ТзОВ «Львівська міжнародна школа», Український католицький університет та Університет міста Вінніпеґ (м. Вінніпеґ, провінція Манітоба, Канада) підписали меморандум про створення у Львові міжнародної школи (ЛМШ) з подвійною канадсько-українською навчальною програмою.

В підписаному меморандумі йдеться, що сторони створюють партнерство для планування, розвитку та управління школою. Мета цієї школи – запровадження новітніх освітніх стандартів і методик навчання, а також заохочення всіх учнів реалізувати свій найвищий потенціал в набутті інтелектуальних, етичних, творчих, спортивних і соціальних навичок. Школа базуватиметься на засадничих цінностях та принципах УКУ та Університету Вінніпегу.

Проректор УКУ Тарас Добко зазначає, що Школа задумана як соціальний проект, а тому творитиме рівні можливості на здобуття якісної сучасної освіти для обдарованих дітей із малозабезпечених родин та дітей із особливими потребами. На його думку, Університет Вінніпегу, з яким УКУ підписало договір про співпрацю три роки тому, є дуже добрим партнером для реалізації цієї мети, оскільки має багатий досвід як у сфері інклюзивної освіти, так і в інтеграції дітей з фінансово незахищених родин. Важливо, що ті самі принципи поділяє і підтримує партнер проекту український підприємець Віктор Ломакович.

Для того, щоб школа запрацювала і почала привносити нову якість в систему української шкільної освіти, сторони погодилися створити робочу групу, яка відповідатиме за реалізацію меморандуму.

Сторони, які підписали меморандум погодилися:

1.розробити концепцію, освітню, модель управління та бренд ЛМШ;

2.провести маркетингові дослідження;

  1. розробити бізнес-план створення та подальшого функціонування ЛМШ;
  2. провести переговори в Україні та Канаді з іншими потенційними партнерами;

За словами Тараса Добка, передбачається, що до виконання перерахованих вище завдань будуть залучені викладачі та студенти Львівської бізнес-школи УКУ та Факультету підприємництва та економіки Університету міста Вінніпеґ.

Відкриття “Львівської міжнародної школи” у Львові відбудеться 1 вересня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: