Мешканці прикордоння тричі допомогли затримати нелегалів на Львівщині (відео)

Двох в’єтнамців, одного нігерійця та одного казаха було затримано протягом вчорашньої доби прикордонниками Мостиського загону за спробу незаконного порушення державного кордону України. Діяти по пошуку порушників майже одночасно довелося співробітникам трьох підрозділів охорони кордону, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДПСУ.

Так, вчора вдень, дільничному інспектору відділу «Краковець» надійшла інформація від місцевих мешканців про появу на околиці села невідомого, африканської зовнішності. Невдовзі, групою реагування був затриманий 29-річний громадянин Нігерії. Через деякий час на ділянці відповідальності відділу «Смільниця», знову за інформацією місцевого населення прикордонниками було затримано 55-річного громадянина Республіки Казахстан. Чоловік також мав на меті незаконно перетнути державний кордон. Ще про двох «туристів» місцеві жителі повідомили прикордонників відділу «Шегині». В результаті пошукових дій, на околиці с. Заверхи за 1,5 кілометри від кордону були затримані, зі слів, двоє громадян В’єтнаму.

Міру адміністративної відповідальності за спробу незаконного порушення державного кордону України в кожному із зазначених випадків визначатиме суд.

Крім того, на Закарпатті співробітники Держприкордонслужби затримали 9 незаконних мігрантів. «Мандрівники» прямували в країни Європи двома групами через ділянку відділу «Лужанка». Серед затриманих громадяни Афганістану, Пакистану, Судану та Палестини. Всі вони були без документів. Наразі тривають фільтраційні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: