На львівський полігон їдуть 150 мобілізованих запорожців

У Запоріжжі з обласного збірного пункту почалася відправка військовозобов'язаних, призваних на військову службу під час проведення шостої хвилі часткової мобілізації

8 липня, перша команда, 150 мобілізованих солдатів та сержантів запасу, вирушила у навчальний центр Сухопутних військ ЗСУ на Львівщині, повідомляє кореспондент порталу Запоріжжя.depo.ua.

На навчаннях призовники протягом 45 днів пройдуть навчання та військову підготовку. Після завершення навчань вони відправляться на схід України для захисту країни від бойовиків.

За словами заступника обласного військового комісара полковника Михайло Логвінова, під час проведення шостої черги мобілізації ми повинні призвати із Запорізької області понад 2 тисяч чоловіків. При цьому близько 1,8 тис. солдатів, сержантів і офіцерів запасу проходитимуть службу в ЗСУ, понад 230 осіб - у Нацгвардії і 80 - у прикордонній службі.

Загалом Запорізька область готова до проведення шостої хвилі мобілізації, зазначив Логвинов. Більшість із призваних запорожців - добровольці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: