Депутати облради обговорили питання діяльності ПАТ «Львівгаз»

Сьогодні, 13 липня, у Львівській обласній раді відбулося засідання робочої групи з питань діяльності ПАТ «Львівгаз» за участю депутатів Львівської обласної ради та представників громадських організацій, повідомила Дивись Інфо прес-служба Львівської обласної ради.

На обговоренні також були присутні керівник ПАТ «Львівгаз» Володимир Зленко, представники профспілкового комітету та працівники вказаного акціонерного товариства.

Основні питання, які порушили учасники зустрічі, стосувалися діяльності ПАТ «Львівгаз», зокрема щодо: тарифів на видобуток і реалізацію природного газу для населення; статистика випадків отруєння чадним газом населення; розгляд кримінальних проваджень, розпочатих органами внутрішніх справ за фактами крадіжок газопостачальних труб; тощо.

Разом з тим, представники громадськості внесли низку інших пропозицій, серед яких – призначення на підприємстві тимчасового керуючого для проведення всебічної та об’єктивної перевірки щодо діяльності ПАТ «Львівгаз».

Також громадські активісти запропонували продовжити роботу засідань, одне з яких провести безпосередньо на газопостачальному підприємстві Львівської області.

Цю пропозицію підтримав голова постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради – голова робочої групи Олексій Балицький. Водночас, він заявив, що питання, які порушили під час сьогоднішнього засідання представники громадських організацій, стосуються не лише львівського газопостачального підприємства, а цілої України.

Зі свого боку депутат Львівської обласної ради – заступник голови робочої групи Тарас Федак запропонував звернутися від робочої групи до голови Львівської обласної ради з проханням скерувати до голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана звернення щодо створення в українському парламенті робочої групи зі складу народних депутатів, які би, зокрема, детально взялися за вивчення питань стосовно об’єктивності тарифоутворення на видобуток та постачання газу, а також щодо доцільності функціонування НАК «Нафтогаз України».

Засідання Львівгаз-1 Засідання Львівгаз-2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: