З порядку денного пленарного засідання вилучили 20 питань, а додатково внесли понад 30

З порядку денного сьогоднішнього пленарного засідання сесії Львівської міської ради було вилучено 20 питань. Натомість, для розгляду на сесії додатково внесено понад 30 питань, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

Зокрема, вилучено 3 ухвали, на які були накладені вето міського голови і які мали розглядатись повторно.

Також не розглядатимуть питання щодо вилучення для суспільних потреб з користування ТзОВ «Замок» земельної ділянки на вулицях Сихівській – Зубрівській. Вилучення земельної ділянки пов’язане з відновленням діяльності дошкільного навчального закладу №17.

До низки додаткових проектів ухвал, які внесли в порядок денний пленарного засідання з голосу, мав зауваження міський голова Львова Андрій Садовий. Серед них - ухвали, які передбачають відведення земельних ділянок для будівництва багатоквартирних житлових будинків. До прикладу, одна з ухвал передбачає виділення земельної ділянки для стоянки на вул.Кн.Ольги, 5а, де мав би бути збудований дитячий садок. «Ділянка є вільною, було б доцільніше закріпити її за управлінням освіти. Пропонують під стоянку, а потім захочуть збудувати житло. А по генплану там має бути дошкільний заклад». Інша ухвала стосується будівництва житла на вул.Трильовського, 4а, де зараз розміщена стоянка. Одна з ухвал передбачає закріплення земельної ділянки на вул.І.Франка, 129 за ОСББ. Як пояснив міський голова Андрій Садовий, відповідна земельна ділянка є у власності Міністерства оборони України. «Це землі Міністерства оборони, згода на вилучення відсутня», - наголосив міський голова Андрій Садовий.

Також додатково розглянуть ухвалу про виділення ділянки під будівництво житла на вул.Медова Печера, 56. «Мова йде про земельну ділянку, площею 2,7га, вона є у фактичному користуванні Товариства сприяння обороні України «Автомобільна юнацька школа». Товариство не дало своєї згоди на вилучення цієї ділянки. Площа ділянки значно перевищує цю споруду. Таким чином, ми можемо знищити нашу юнацьку автомобільну школу. Територія велика, хочуть забудувати будинками Я категорично проти. Навіть якщо ви цю ухвалу проголосуєте, я її заветую», - звернувся до депутатів міський голова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: