Громадськість та правоохоронці спільно патрулюватимуть міста та селища Львівщини (відео)

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка закликав громадських активістів до спільної взаємодії із правоохоронцями для забезпечення спокою та безпеки громадян. За його словами, сьогодні, окрім сил і засобів правоохоронних органів, дуже важлива участь громадських організацій та формувань, а також пильність звичайних громадян.

Про це йшлось у вівторок, 14 липня, на зустрічі голови ОДА Олега Синютки з представниками громадських організацій з приводу ситуації, котра виникла на Львівщині. На зустрічі також були присутні керівники Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія, обласного управління СБУ Володимир Андрейчук, голова Львівської облради Петро Колодій.

Олег Синютка зазначив, що відсьогодні відновлюється спільне патрулювання вулиць за участю міліції та активістів. Зокрема, він доручив керівництву обласного управління МВС скоординувати та вивести на єдиний рівень взаємодії усі громадські організації та правоохоронців, які володіють усіма знаннями та засобами для охорони порядку. "Це вже ми проходили під час Революції Гідності і тут не повинно бути проблем", - додав він.

Відповідні доручення щодо патрулювання вулиць також отримали голови усіх райдержадміністрацій та міст обласного значення Львівщини. Також голова ОДА зазначив, що керівники потенційно небезпечних та стратегічних об’єктів вже отримали окремі доручення щодо посилення охорони та повний інструктаж щодо дій у надзвичайній ситуації.

Олег Синютка закликав усіх мешканців області бути надзвичайно пильними у цей час. "Додаткові заходи безпеки не будуть зайвими. Якщо хтось бачить підозрілі предмети, або таке, що викликає пересторогу – одразу телефонуйте 102 або 112".

Окрему увагу керманич ОДА зосередив на блокпостах, які самовільно встановлені на дорогах Львівщини. "Сьогодні відбулось засідання оперативного штабу, де прийнято єдине рішення щодо встановлення блокпостів. Їх можливо встановити тільки за погодженням органів державної влади та участі правоохоронних органів. Тому будь-які нелегальні пости будуть ліквідовані", - зазначив він.

"На Львівщині немає ворогів і не треба шукати ворогів поміж собою. Ми можемо мати різні політичні погляди, переконання, але ми всі єдині у своєму вболіванні за єдину громаду", - резюмував Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: