У Львівській області перевіряють нафтобази

На Львівщині розпочали роботу з обстеження баз зберігання нафтопродуктів, розташованих на території області. Загалом упродовж липня перевірять 13 таких баз.

Таку перевірку проведуть за участі представників Львівської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації, громадських організацій та інспекцій – техногенної безпеки, Державної екологічної інспекції, Державної санітарно-епідеміологічної служби України у Львівській області та Територіального управління Держгірпромнагляду.

Під час обстеження основну увагу зосереджуватимуть на вивченні стану безпеки об’єктів з метою вжиття запобіжних заходів із недопущення виникнення надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що 26 червня у Львівській ОДА створили ініціативну групу для перевірки роботи і діяльності нафтобаз, що розташовані на території Львівської області.

Під час цієї наради також вирішили рекомендувати додатково облаштувати державні і приватні об’єкти зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів приладами відеоспостереження та сигналізації. А також розглянути можливість проведення на ввірених об’єктах навчання щодо порядку дій у випадку виникнення на них надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру, та проявів терористичного характеру.

Як відомо,  8 червня на базі зберігання нафтопродуктів "БРСМ-Нафта" в селі Крячки Васильківського району Київської області сталась пожежа внаслідок загоряння нафтопродуктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: