Є докази зв’язку між терактами у Львові й подіями в Мукачевому, - Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що слідство має докази, що події в Мукачевому й терористичні акти у Львові пов’язані

Таку заяву Порошенко зробив, прибувши ввечері 15 липня до Львова після відвідин Ужгорода, повідомляє Радіо Свобода

Президент запевнив, що слідчі групи посилені, щоб жоден злочин не залишився без покарання.

У Львові він побував лише в міській лікарні швидкої допомоги, щоб відвідати поранених правоохоронців - 31-річного капітана Надію Андрухів і 24-річного лейтенанта Романа Личака. Президент пообіцяв, що до поранених правоохоронців запросять консультантів із-за кордону.

"Капітан міліції Надія в дуже важкому стані через те, що злочинці одразу після терактів у Мукачевому вирішили розповсюдити терористичні акти на всю Україну і зробити спроби залякати міліцію, щоб кожен дільничний боявся йти на місце служби, щоб залякати цивільних українців у Галичині й по всій Україні. Злочинці не можуть вільно розгулювати зі зброєю по вулиці. Злочинці мають сидіти у в’язниці", - наголосив Порошенко.

Голова держави вважає, що справа честі правоохоронців знайти злочинців, які вбили і поранили їхніх колег і цивільних осіб у Мукачевому та Львові.

Нагадаємо, дільничні міліціонери Надія Андрухів і Роман Личак були важко поранені у вівторок, 14 липня, внаслідок вибуху гранат біля опорних пунктів міліції у Львові. Надія Андрухів втратила ногу і їй видалили нирку, лише в середу вона прийшла до свідомості.

Ці вибухи розслідують як терористичний акт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: