Колодій: Разом ми здолаємо будь-які перешкоди

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій привітав жителів Львівщини з нагоди 25-ої річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України і запевнив, що завдяки єдності український народ захистить державний суверенітет України.

«Чверть століття тому Верховна Рада Української PCP прийняла Декларацію про державний суверенітет України – документ великої історичної ваги, який задекларував одвічне прагнення українського народу до незалежності та суверенітету і який закріпив принципи подальшого розвитку держави.

І хоча Декларація про державний суверенітет України не мала статусу конституційного акту, однак саме вона заклала базові основи для формування законодавчої бази та прийняття Конституції України.

16 липня 1990 року ввійшло в історію України, започаткувавши нову епоху становлення та розвитку молодої незалежної Української держави. І для кожного з нас – це день пам’яті про покоління українців, які творили націю та боролись за державність, а також день, коли кожен повинен усвідомити власну відповідальність за майбутнє уже незалежної Батьківщини.

Сьогодні Українська держава та її народ долає важкі випробування, але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди та захистимо державний суверенітет України», – йдеться у привітанні очільника обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: