Львівський медичний університет – третій у ТОП-10 кращих медичних навчальних закладів України

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького посів ІІІ місце у ТОП-10 кращих медичних навчальних закладів України, згідно з рейтингом ІР «Освіта.ua».

Інформаційний ресурс «Освіта.ua» склав рейтинг медичних вузів, що посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2015 року. Відповідно до цього рейтингу, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького посів 3-тє місце у десятці кращих медичних навчальних закладів України.

Довідка

Рейтинги, що використовувалися при складанні консолідованого рейтингу вузів України:

«ТОП-200 Україна» - у рейтингу діяльність вищих навчальних закладів оцінюється за допомогою агрегованого показника (інтегрального індексу), який формується на підставі індикаторів прямого вимірювання (80%), експертної оцінки якості підготовки випускників ВНЗ представниками роботодавців та академічного співтовариства (15%), а також з використанням міжнародних наукометричних і веб-метричних даних (5%).

Рейтинг «Scopus» - результати рейтингу вищих навчальних закладів базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його працівниками у наукових виданнях. У рейтинговій таблиці вищі навчальні заклади України ранжовані за індексом Гірша - кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій і кількості цитувань цих публікацій.

Міжнародний рейтинг «Вебометрикс» - ураховує кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сайту вузу, зовнішні посилання на нього, цитованість ресурсу, а також кількість завантажених на сайт файлів (іншими словами, змістовну та інформаційну активність сайту навчального закладу). Рейтинг «Вебометрикс» публікується двічі на рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: