Львів’яни продемонстрували високий рівень самоорганізації

Нелюди, які вчинили теракти у Львові намагалися посіяти паніку і страх, але львівська громада черговий раз продемонструвала високий рівень самоорганізації, що напевне, є найкращою відповіддю тим, хто намагається дестабілізувати ситуацію у нашому місті.

Представники Батьківської Ради Львівщини дякують усім небайдужим, хто відгукнувся на заклик здати кров для поранених під час теракту міліціонерів, а також тим, хто віддає свій час для допомоги у патрулюванні нашого міста заради нашого миру і спокою.

Віра і злагода це найкраща зброя проти тих хто втратив людську подобу і дуже хоче посіяти зневіру і знищити ті духовні цінності, які панують у нашому суспільстві. Саме родина і школа це те, що буде нас об’єднувати і надихати на будівництво демократичної, економічної, незалежної   держави. Усі зусилля кожної матері чи батька спрямовані на те, щоб наші діти навчалися і жили у економічно-стабільній, мирній, щасливій країні. Тому саме зараз необхідно сконсолідувати усі наші можливості і сили щоб не дати ворогу дестабілізувати ситуацію і породити зневіру. Мусимо триматися разом і допомагати один одному у ці нелегкі для нашої країни часи.

Батьківська Рада Львівщини закликає усіх до єдності і самопожертви.

Ми обов’язково переможемо!

ГО «Батьківська Рада Львівщини»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: