Митники Львівщини звітують про роботу

Працівники Львівської митниці ДФС констатують збільшення випадків переміщення товарів у спеціально об лаштованих сховищах автомобілів, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДФС у Львівській області.

З початку цього року працівники Львівської митниці ДФС затримали 34 автомобілі, в яких товари переміщували у спеціальних сховищах, що на 26 відсотків більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. На сьогодні встановлена вартість 11 автомобілів та товарів, які перевозили в них. Це - понад 6 млн. грн..

Щодо транспортних засобів, то переважно громадяни використовують легкові автомобілі, а серед товарів - найчастіше приховують сигарети та товари народного вжитку. Останнім часом також митники все частіше знаходять бурштин.

Для прикладу, у квітні цього року, працівники Львівської митниці ДФС знайшли 2,5 тис. пачок сигарет у подвійному дні легкового автомобіля. Ще 116 пачок, у липні, виявлено у паливному баку автомобіля «LAND ROVER FREELANDER TD4».

Цього місяця уже зафіксовано три випадки незаконного переміщення бурштину. Понад 10 кг. «сонячного каміння» митники знайшли у спеціальних тайниках легкових автомобілів. В усіх випадках товари намагались провести в Республіку Польща.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: