На фестивалі у Славському виступлять зіркові виконавці

Цими вихідними, 18-19 липня, відзначатимуть День Славського. Уже вп'яте у ці дні у селищі Славське Сколівського району Львівської області відбудеться фестиваль за участі відомих українських виконавців, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

За словами співорганізатора – відомого радіоведучого Андрія Великого, всі співаки виступатимуть безкоштовно, натомість місцеві мешканці організують для них проживання і відпочинок.

"Програма гала-концерту є надзвичайно цікава і насичена – свій новий альбом презентує гурт "АнтитілА", вперше у Славському виступить фіналіст "Голосу країни-5" Андрій Лучанко, - розповідає Андрій Великий. - Нову програму "Літо-літо" представить Наталка Карпа. Також виступить DZIDZIO та гурт Pianо. Для гостей заходу підготували різні майстер-класи та змагання за звання кращого шашличника 2015-го року. Також діятиме містечко майстрів народно-ужиткового мистецтва".

Щороку, проводячи цей фестиваль, організатори хочуть прикувати якнайбільше уваги до цієї мальовничої місцини Карпат, а, особливо, до катастрофічного стану дороги в керунку Славського.

До слова, у четвер, 16 липня у Сколівському районі розпочали ремонт автомобільної дороги "Львів-Славське". Ділянку протяжністю майже 10 кілометрів – від урочища Святослав до села Тухля, відремонтують за провідною світовою технологією "холодного ресайклінгу". Дорожники вже розпочали фрезерування існуючого асфальтного покриття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: