На ТРК «Львів» у конкурсі на посаду гендиректора переміг Михайло Хвойницький

16 липня в Держкомтелерадіо відбулось засідання конкурсної комісії, яка повинна була визначити переможця конкурсного відбору на посаду генерального директора Львівської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК).

За результатами конкурсу переможцем визнано Михайла Хвойницького, який зараз виконує обов'язки генерального директора Львівської ОДТРК. Суперниками пана Хвойницького в конкурсі були заступник генерального директора корпорації «Комунальник» Тарас Пастернак, який свого часу працював редактором Львівської ОДТРК, та заступник директора ТВО телебачення Львівської ОДТРК Тарас Каляндрук.

Кандидатуру пана Хвойницького підтримала Львівська обласна організація Національної спілки журналістів України (НСЖУ), інформує прес-служба ТРК "Львів"

Призначення Михайла Хвойницького на посаду відбудеться після погодження його кандидатури у Львівській обласній державній адміністрації.

Колектив ТРК «Львів» вітає гендиректора із заслуженою перемогою і бажає й надалі творчого натхнення і ще більших досягнень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: