У Львові запобігли провокації сепаратистів? (відео)

Анонсований на сьогодні, 17 липня, мітинг під стінами Львівської ОДА не відбувся. О 11 годині тут зібрались лише представники медіа та "Правого сектору", які заявили про намір перешкодити у проведенні заходу.

Про це повідомив кореспондент Дивись Інфо

Нагадаємо, видання Галінфо повідомляло про те, що 17 липня о 11:00 за ініціативи громадських організацій «Галицький Яструб» та «Захист суспільства» під стінами Львівської ОДА має відбутися пікет із гаслом: «Галичині – більше самоврядування!».

«В умовах, коли владою анонсована конституційна реформа, а деякі регіони отримують особливі автономні права і автономний статус, ми, жителі колиски української державності – Галичини - можемо опинитися громадянами другого сорту у власній країні», - повідомлено у прес-релізі.

Анонсуючи проведення мирного зібрання-пікету, представники громадських організацій «Галицький Яструб» та  «Захист суспільства» заявляють, що під заходу вимагатимуть «реальної автономії для Львівської області в рамках процесу конституційної реформи, оголошеної президентом Петром Порошенком».

У заході, за інформацією його організаторів, збирається взяти участь понад 300 осіб.

Натомість "Правий сектор" поширив заяву, у якій організації "Галицький яструб" та "Захист суспільства" назвав сепаратистськими організації й закликав СБУ та МВС не допустити проявів сепаратизму в Україні та у Львові зокрема.

Як стало відомо Дивись Інфо, мітинг організатори скасували учора, 16 липня, пізно ввечері після втручання СБУ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: