Жінку-міліціонера, яка постраждала під час вибуху у Львові, везуть на лікування до Ізраїлю

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков обіцяє належне лікування обом постраждалим під час вибухів у Львові 14 липня міліціонерам.

Про це він заявив під час візиту до Львова сьогодні, 17 липня, повідомляє кореспондент Galnet.

«Молодий хлопець, який лише рік тому закінчив академію. Він думає, що залишиться без ока. Але я сподіваюся, що йому змінять кришталик і відновлять зір. Він буде з нами в новому патрулі. Це дуже важливо і для нього, і для нас»,  – сказав А.Аваков про старшого лейтенанта міліція Романа Личака, який внаслідок вибуху на вул.Плуговій отримав складну травму ока.

Щодо капітана міліції Надії Андрухів, яка постраждала від вибуху на вул.Юрія Липи та втратила ногу, А.Аваков зазначив: «Ми обговорювали ситуацію, тим, щоб її врятувати, займається Президент України». Він наголосив, що грошей на лікування Н.Андрухів вистачає і в зборі додаткових коштів потреби немає. Утім, якщо люди хочуть допомогти постраждалій, А.Аваков уважає, що вони можуть це зробити, адже в неї є хвора дитина.

Начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія додав, що сьогодні ввечері постраждалу жінку-дільничного інспектора літаком доправлять до Ізраїлю для проходження лікування.

Нагадаємо, вранці 14 липня у Львові пролунало два вибухи біля дільниць міліції.

Перший вибух стався біля дільничного пункту міліції по вулиці Плугова, 8, в результаті чого був важко поранений 24-річний лейтенант міліції.

Згодом стало відомо і про другий вибух у Львові, який стався біля дільничного пункту міліції в Шевченківському районі по вулиці Юрія Липи, 45. В результаті вибуху постраждала 31-річна дільничний інспектор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: